Οκτώβρης μήνας κατά του καρκίνου του μαστού

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ Ν. ΚΑΒΆΛΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 18.00 σας προσκαλεί στο Ξενοδοχείο Γαλαξίας και προσφέρει καφέ.

Οι γιατροί, ο Ογκολόγος του Θεαγένειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης κύριος Δημήτρης Κασαράκης και ο Χειρούργος του Νοσοκομείου Καβάλας κύριος Σάββας Γιαντζακλίδης θα αναπτύξουν θέματα σχετικά με τον καρκίνο του Μαστού.

Ο Σύλλογος θα προσφέρει σχετικά DVDs για αυτοεξέταση.

Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΟΤΑΝ ΕΝΤΟΠΙΣΘΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ.

Είναι μεγάλος ο καημός και ο πόνος να έχεις εμπλακεί στην πάλη να νικήσεις τον καρκίνο. Όταν όμως δεν έχεις και τα απαραίτητα για την επιβίωση σου ο αγώνας αυτός γίνεται πραγματικά τιτάνιος και καμία φορά άνισος.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Κατά του Καρκίνου του Ν. Καβάλας είναι δίπλα στους άπορους καρκινοπαθείς και τους βοηθά με τα λίγα οικονομικά μέσα που διαθέτει. Είμαστε δίπλα τους εμείς με τον αγώνα μας και τις συνδρομές μας και εσείς αυτοί που βάζετε στους κουμπαράδες μας τις δεκαρούλες σας. Είμαστε μικροί σαν οικονομικό μέγεθος αλλά τεράστιοι γίγαντες σε ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣΧΟΝΤΑ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟ. Αφήνουμε τους μεγάλους που αντλούν τον πλούτο τους από τον τόπο μας και τα έγκατά του στην αδιαφορία τους για τον ανθρώπινο πόνο. Όσο για την περίφημη Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη δεν ξέρω που την εφαρμόζουν. Εξ άλλου εμείς δεν είμαστε αθλητικό σωματείο να μαζεύουμε πλήθος, εμείς είμαστε κάποιοι ονειροπόλοι που προσπαθούμε να ενημερώσουμε και να βοηθήσουμε σχετικά με την μάστιγα του καρκίνου.

 

Comments are closed.